Till startsidan
Välkommen till den 42:e upplagan av Bullerby Cup 2018
 
Datum: 26-29 juli 2018
Klasser: F10 Flickor födda 2008 eller senare (7-manna)
F12 Flickor födda 2006 eller senare (7-manna)
P10 Pojkar födda 2008 eller senare (7-manna)
P12 Pojkar födda 2006 eller senare (7-manna)
Cupform: Cupen är utformad så att alla lag får spela minst 6 matcher på naturgräs/konstgräs, med spel varje dag, torsdag till söndag. *

Tre matcher i gruppspelet och minst tre matcher i slutspelet där vi strävar efter så jämna slutspelsgrupper som möjligt och följer Svenska Fotbollförbundets nya riktlinjer för cupspel med spelare t.o.m 12 års ålder.
Antal spelare: Ett lag kan använda fritt antal spelare/match.
Samma spelare kan dock endast deltaga i ett och samma lag under cupen.
Tävlingsform: Grundspel i serieform . Slutspel i cupform.
Speltid: Alla matcher spelas 2x20 min. *
Domare: Legitimerade ungdoms- och distriktsdomare.
Avgift: Anmälningsavgiften till Bullerby Cup 2018 är 1 000 kr/lag. Den skall betalas till Vimmerby IF:s bg. 627-3759. Er intresseanmälan är inte komplett förrän anmälningsavgiften är betalad. Om ni inte skulle få plats i cupen återbetalas avgiften. Definitivt besked om deltagande kommer att skickas ut februari-mars 2018. Antal lag är begränsat.
Deltagaravgift: Priset per deltagare (spelare+ledare) är inte faställd för 2018 (2017 var det 1 250 kr). Deltagaravgiften inkluderar mat (torsdag: lunch, middag, fredag - lördag: frukost, lunch, middag, söndag: frukost och lunch) grupplogi, fotodiplom, t-shirt och disco.
Avgiften per deltagare för lag som inte tänker utnyttja mat- och logierbjudande är inte faställd för 2018 (2017var det 400 kr). Den inkluderar fotodiplom, t-shirt och disco.
Övrigt:
  • Vid överbokning (förutsatt att anmälningsavgiften är betald) i viss åldersgrupp har vi flera parametrar att ta hänsyn till, exempelvis hur mycket boende vi har att tillgå, busstransportfrågor, antal lag i respektive åldersgrupp med mera.
  • Ta med föräldrar och supportrar till Bullerby Cup och upplev spelglädjen med ungdomarna. 
  • Begränsat antal campingplatser finns. Boka din campingplats på vår hemsida under fliken camping.(Bokningen brukar öppna i början på februari.)
  • Busstransporter inom Vimmerby tätort mellan förläggning (AL skolan, Vimarskolan och Vimmerby Gymnasium) och spelplan kan endast bokas vid bekräftelsen av deltagandet. Observera begränsat antal platser. Bussavgift 2 000 kr/lag.
  • För ytterligare information - kontakta Vimmerby IF:s kansli: Örjan Lundqvist eller Leif Carlsson, tfn 0492-137 77.

    * Förändringar kan förekomma beroende på väderförhållanden, sena återbud eller andra orsaker!
Det är en stor glädje för oss att kunna inbjuda
er till den 42:e upplagan av Bullerby Cup 2018!